Premi a la Innovació i digitalització 2022 Tarragona

Per reconèixer la gran tasca que realitzen les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’exercici de la seva tasca quotidiana, el Banc Santander, la Cambra de Comercç de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i La Vanguardia, la VI edició del Premi Pime de l’Any de Tarragona.

A aquesta nova convocatòria hi poden concórrer totes les petites i mitjanes empreses de la província amb menys de 250 empleats i amb una facturació inferior als 50 milions d’euros al tancament de l’exercici 2021 que tinguin la seu social a la província de Tarragona.

A més de l’elecció de la Pime de l’Any, el jurat ha concedit quatre accèssits a les categories:

  • Internacionalització
  • Innovació i Digitalització
  • Formació i ocupació
  • Pime Sostenible.
Innovation award 2022

Aquest any, en un acte que ha tingut lloc a la cambra de comerç de Tarragona, presidit per Laura Roigé, la seva presidenta, s’ha atorgat a Biosfer Teslab el premi a la innovació i la digitalització.

La nostra CEO Núria Amigó ha estat l’encarregada de recollir el premi de la mà de Joan Sabaté Borràs, subdelegat del govern a Tarragona.

Les altres empreses guardonades han estat: Teymasa, amb el premi a la internacionalització; English Summer, amb el premi formació i ocupació; El Pòsit, amb el premi a la sostenibilitat; i finalment Freshly Cosmetics amb el premi a Pime de l’any.

Tot un honor per a Biosfer compartir premi amb aquestes empreses!

Enhorabona a totes!

premio innovación