Premis TOYP organitzats per la JCI Reus i la JCI Catalunya

JCI Reus

La jove cambra de Catalunya compren una xarxa de joves actius al món de entre 18 i 40 anys on milloren competències essencials per al seu futur.

creada el 13 d’octubre de 1915, va créixer fins a tenir 750 membres en menys de cinc mesos. Però,  No va ser fins el 1965 que es va constituir la Jove Cambra de Barcelona, amb caràcter local i nacional, legalitzada el 1966 pel govern civil. Posteriorment, el 1967, va néixer la federació de Joves Cambres d’Espanya amb Josep Pujades com a Primer president i va tenir lloc la reunió de presidents Europeus a Barcelona.

Al 1969 es celebra el Primer congrés nacional de la JCI a Reus.

Actualment, hi ha les seus Barcelona, Igualada, Lleida, Reus, Sabadell, Tarragona i Terres de l’Ebre.

La JCI Reus fa 52 anys que porta a terme projectes d’impacte a la ciutat des d’actes més culturals per la ciutat com la creació del parc de Nadal o la Carrossa de Carnaval a la  realització de gran quantitat de formacions orientades a desenvolupar les competències dels joves del territori per al seu futur. Un exemple en son les formacions orientades a la gestió d’equips o projectes o bé les formacions en tema d’oratòria.

Una de les activitats que juntament amb la jove cambra internacional de Catalunya organitza la Jove cambra internacional Reus és els premis TOYP (Ten outstanding Young Person) guardons nacionals i internacionals que volen reconèixer projectes d’emprenedoria de joves d’entre 18 i 40 anys que hagin contribuït a la millora de la societat en el seu àmbit.

TOYP

Aquest any ha tingut lloc l’entrega de premis al Castell del Cambrer de Reus (monument protegit com a bé cultural d’interès nacional de la ciutat de Reus), en el que 7 joves del territori han estat els guardonats.

  • Afers polítics, legals o governamentals: Christian Soriano
  • Difusió cultural: Guiomar Sánchez
  • Lideratge mediambiental: Víctor Álvarez
  • Lideratge humanitari o del voluntariat: Moha Quach
  • Desenvolupament científic o tecnològic: Núria Amigó
  • Millora personal: Alicia Durán
  • Negocis, econòmic o emprenedoria: David Raya

L’organització també realitza els premis a escala internacional amb els guanyadors de cadascun dels països, on un jurat avalua les candidatures i selecciona els joves més rellevants internacionalment de manera anual. D’aquesta manera, les candidatures guanyadores seran presentades a nivell internacional el pròxim 2023 amb la finalitat d’exportar i visibilitzar el talent català a nivell internacional.

Enhorabona a tots!!