Biosfer Teslab desenvolupa el Test MetBalance: una innovadora anàlisi de sang per a monitoritzar la salut metabòlica i revolucionar la manera de cuidar-nos.​

Des de la seva constitució al desembre de 2013, Biosfer Teslab ha apostat per la innovació i el desenvolupament constant. Això ha permès a l’empresa avançar en la recerca i caracterització de biofluids i bioteixits en entorns de recerca biomèdica i clínics podent oferir un perfilat metabolòmic per RMN global que inclou a més del perfilat de lipoproteïnes (test Liposcale®), el perfilat de glicoproteïnes, la caracterització del metaboloma plasmàtic aquós (LMWM) i la caracterització del lipidoma.

Més enllà de l’àmbit de la recerca biomèdica, Biosfer Teslab ha transformat aquesta informació per a revolucionar la manera d’avaluar la salut amb el desenvolupament i llançament d’un únic i innovador producte: el Test MetBalance, una innovadora anàlisi de sang que combina un perfilat molecular avançat basat en dues tecnologies d’avantguarda; L’anàlisi metabolòmic per Ressonància Magnètica Nuclear (RMN) i la intel·ligència artificial (IA).

Test MetBalance logo
Resultats d'edat metabòlica i salut metabòlica.

El test permet avaluar l’estat metabòlic utilitzant medicina personalitzada de precisió des d’un enfocament integral. A més, té en compte els principals aspectes que poden afectar l’equilibri metabòlic i per tant al benestar general.

Els resultats es plasmen de manera detallada en un informe, permetent l’avaluació i valoració de l’estat metabòlic. Com a benefici addicional, es generen imatges explicatives de l’estat de salut metabòlica i edat molecular de l’individu, permetent la comparació d’aquests valors amb l’edat real i conèixer de manera clara i concisa la necessitat de millorar la salut.

Des de Biosfer Teslab estem entusiasmats amb el llançament del Test MetBalance perquè obre un nou camí en l’avaluació de la salut metabòlica, servint d’eina de monitoratge del metabolisme i motivar així a adoptar un estil de vida saludable.

Accedeix a la pàgina web www.metbalancetest.com per a més informació, segueix-nos en el nostre perfil d’Instagram @metbalancetest i revoluciona la manera de cuidar-te!

Test MetBalance
Paràmetres inclosos al Test MetBalance.