Premis Cambra Reus 2022

Un any més va tenir lloc l’entrega de premis Cambra Reus 2022 a la innovació i transformació digital el passat 30 de novembre de 2022 al teatre Fortuny de Reus.

Aquesta edició es va centrar en reconèixer diverses realitats empresarials que s’han distingit per la innovació i la transformació digital.

L’acte que va ser presidit pel secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat, Albert Castellanos va reconèixer 29 empreses que s’han significat per l’aposta tecnològica.

Com a principal valor, aquests premis tenen la voluntat de realçar el teixit d’empreses de l’àmbit territorial de la cambra que comprenen les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Priorat, Ribera d’Ebre i Terra Alta. I fer-ho en sectors diferents (des de empreses del sector comerç, turisme, indústria, energia, tecnologia fins al món de l’ensenyament)

Com cada any, la gala tenia un caràcter solidari amb la recaptació de fons per al projecte Rehabilitem l’Estel. per a rehabilitar cinc pisos d’un edifici del carrer Estel de Reus per a gent amb problemes d’accés a habitatge.

Premios Cambra Reus 2022

A part de l’entrega de premis, la gala conduïda pels periodistes Anna Fortuny i Josep Ardila va contar amb l’actuació de l’arpista Anna Amigó. Tot seguit, Alberto Martínez, director de l’entitat pública Red.es, va donar a conèixer les ajudes que s’ofereixen a les PIMES per la seva transformació digital.

A continuació, es va procedir a l’entrega de premis, entregats per Albert Castellanos, l’alcalde Carles Pellicer, la presidenta de la diputació Noemí Llauradó, el president de la Cambra, Jordi Just, el president del Consell General de Cambres de Catalunya Jaume Fàbrega i la gerent de la Cambra d’Espanya Imma Riera.

Premis Honorífics Cambra Reus 2022

Universitat Rovira i VirgiliCentre de Lectura Reus
Andreu Rodríguez ValvenyJosep Anton Aliagas

Relació d’empreses y centres d’ensenyament guardonats als premis Cambra Reus 2022

Electrònica Reus SonyRamón Bergadà Mecanització d’oficinesBiosfer Teslab S.L.
Quercus TechnologiesClub Tenis Reus MonterolsSolcam Energia S.L.
ViniscoopFood Aerosols spainVirgem S.L.
Pins Platja ApartamentsInstitut Antoni BallesterPort Massaluca
Institut Joan Amigó i CallauJosé María Sans Amil S.APerinet
Denominació d’origen MontsantCoEbreLab 5G RuralGeniu
TAC TICGràfiques SalaetClúster Tic Catalunya SUD

Premios de Periodisme Cambra Reus 2022

Mònica Carrasco. Indicador d’economiaJoel Medina. Reus Digital
Jaume Garcia. Tots XXIClara Marquiegui. Canal Reus

Els nostres Companys, Daniel RodríguezCarla Merino van ser els encarregats de recollir el premi otorgat a Biosfer Teslab.

Enhorabona a tots els premiats!!