Roger Mallol farà una xerrada a la 3a Conferència Anual «Practical Applications of NMR in Industry Conference (PANIC), que tindrà lloc a La Jolla, CA, 9-12 febrer 2015.

PANIC es va iniciar per proporcionar un fòrum interactiu per al debat dels últims avenços en l’ús de la RMN per a aplicacions pràctiques als problemes reals que s’enfronten els científics a la indústria i a les institucions de recerca. L’èmfasi és la viabilitat de la solució.

El fòrum ofereix un espai per a la presentació de les aplicacions pràctiques, i tallers per a la discussió d’experiències del món real rellevants per a les necessitats de desenvolupament de productes amb l’oportunitat de compartir estudis de cas per impulsar encara més el desenvolupament de la tecnologia de RMN.

El fòrum també proporciona un lloc per la indústria, agents regulatoris, governs i els científics acadèmics per a trobar-se, fer xarxa i participar en l’intercanvi de coneixements per a l’ensenyament mutu i l’avanç de la utilització de tècniques de RMN.

homepage_image