LactApp

Els dies 25, 26 i 27 de maig va tenir lloc el Congrés LactApp Medical sota el lema “L’evidència científica com a repte a la lactància materna”

LactApp és una empresa especialitzada en el suport a la lactància materna. Per això, han desenvolupat la primera App, anomenada LactApp, dedicada a la lactància i maternitat que resol els dubtes de manera personalitzada.

Amb 76.000 possibles camins, i més de 2.500 respostes, LactApp, de descàrrega gratuïta i disponible en espanyol, anglès i portuguès, resol de manera autònoma més de 100.000 consultes setmanals a tot el món de manera personalitzada.

Des de la seva creació el 2017, han atès més de 19 milions de consultes i és utilitzada pel 23% de totes les mares a Espanya.

L’empresa a més ha creat LactApp Medical. Una App que acompanya els professionals que atenen mares lactants i que a més organitza diferents esdeveniments i congressos com el que va tenir lloc fa uns dies.

La versatilitat i robustesa que ha mostrat la metabolòmica per Ressonància magnètica nuclear en els darrers anys fa possible que Biosfer Teslab aposti per la investigació i el desenvolupament continu de noves eines i noves aplicacions per millorar la salut de les persones.

Prova d’això va ser la invitació de Biosfer Teslab a constituir una taula rodona: «Metabolòmica per RMN, a l’avantguarda de la medicina de precisió, aplicació per a la salut del nounat i de la mare» al congrés LactApp Medical amb dues ponències del nostre equip investigador: “Caracterització molecular avançada per a la monitorització de la salut del nadó” realitzada per la Dra. Núria Amigó i “Reptes en el diagnòstic de mastitis, anàlisi avançada de llet materna” realitzada per la Dra. Sara Samino.

LactApp y Biosfer Teslab