Recentment la nostra CEO, Núria Amigó, va ser convidada a participar en el primer INNOWWIDE Focus Group, una trobada virtual organitzat per Steinbeis 2i innovador + internacional, com a representant de la convocatòria de finançament INNOWWIDE, per avaluar l’impacte de la convocatòria i conèixer tot el procés . Les opinions dels participants s’utilitzaran per generar un informe que proporcionarà recomanacions directament a la Comissió Europea.

A la fi de 2019, a Biosfer vam trencar la barrera dels projectes europeus, rebent una de les primeres subvencions de la convocatòria H2020-INNOWWIDE. La convocatòria pilot INNOWWIDE té com a objectiu apropar a les pimes europees altament innovadores, com la nostra, a l’avantguarda dels mercats internacionals per dur a terme Projectes d’Avaluació de Viabilitat en cooperació amb un soci local d’un altre país.

Presentem una proposta juntament amb el soci xilè ANDINNO, fundat per Thomas Haack i Cecilia Brañes, interessat tant en la nostra tecnologia -el nostre test de lipoproteïnes Liposcale– com a promoure el desenvolupament del mercat xilè. I junts, ens vam embarcar en aquesta nova aventura, escrivim el projecte i ens el van concedir. El projecte va finalitzar a finals de juliol de 2020 i hem aconseguit tots les fites proposades, destacant la posada a punt de la nostra tecnologia basada en ressonància magnètica nuclear en un espectròmetre xilè, que actualment està disponible per a realitzar la nostra prova de lipoproteïnes a Xile.

Logo INNWWIDE
This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under gran agreement No 822273