Foto: Xavi Jurio
Foto: Xavi Jurio

L’objectiu del seminari «Quan la recerca biomèdica troba l’empresa» és explicar els mecanismes per tal que la recerca biomèdica pugui arribar a convertir-se en una eina clínica a través del cas de Biosfer Teslab, empresa spin-off de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV) que desenvolupa proves de diagnòstic basades en ressonància magnètica nuclear.

Tenint en compte la creixent necessitat de comptar amb equips multidisciplinars formats per físics, químics, biotecnòlegs, enginyers i clínics, per tal de desenvolupar una recerca amb alt impacte, així com també tenint en compte tots els actors que participen del procés de transferència de la recerca desenvolupada a la societat, aquest seminari va adreçat a totes les persones interessades en conèixer de primera mà uns dels casos recents dins la nostra demarcació.

El seminari s’emmarca dins del cicle de seminaris organitzat per l’IISPV. En el següent enllaç trobareu el formulari d’inscripció:
Formulari d’inscripció

Per a més informació, podeu consultar una de les últimes aparicions de Biosfer Teslab als mitjans de comunicació:
Notícia

Informació sobre el seminari:

Ponents: Sra. Núria Amigó (Directora Científica) i Dr. Roger Mallol (Director), Biosfer Teslab
Dia: 7 de maig de 2015
Hora: 16h
LLoc: Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), Edifici d’R+D+I en Nutrició i Salut, Sala Polivalent, planta baixa; Avda. de la Universitat,1 Reus