El Círcol de Reus, fundat l’any 1852, és una societat cultural recreativa amb seu a la plaça Prim de Reus.

La seva actual presidenta, Patrícia Terradellas Maré, s’ha proposat rejovenir la massa social per captar nous socis d’entre trenta i quaranta anys.

Pensant en el talent que posseeix la ciutat, Patricia creu que seria bo que aquests joves es trobessin per tal de poder créixer a través de valors professionals i per fer-ho possible volia oferir un espai al Círcol per fer-ho.

Per això, des del mes d’octubre, té lloc al Círcol una activitat anomenada Beer and Business (b&B). Aquesta activitat, adreçada a joves d’entre 20 i 40 anys, de caràcter mensual, pretén ser una nova experiència que combini joventut, talent professional, esperits inquiets i ambició de créixer personalment i professionalment.

El dilluns passat 31 de gener va tenir lloc la primera sessió de l’any i la convidada va ser Núria Amigó, cofundadora de l’Empresa Biosfer Teslab.

Allà va tenir l’oportunitat de gaudir com ella ens explica “d’una xerrada distesa entre amics” parlant de com emprendre i innovar en biotecnologia i no morir en l’intent.

Llegeix la noticia completa aquí.

El Círcol Biosfer Teslab