Biosfer Teslab, una empresa de diagnòstic in vitro que desenvolupa innovadors test basats en NMR per millorar l’estimació de risc cardiovascular en pacients amb alt risc cardio-metabòlic, està buscant candidats pel Doctorat Industrial.

La companyia sorgeix de la investigació portada a cap per la Plataforma Metabolomics i la unitat d’investigació de Lípids i Arteriosclerosi de la Universitat Rovira i Virgili i es una spin-off de la mateixa universitat i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Biosfer Teslab ha estat fundada per un equip jove i entusiasta i per líders d’opinió internacional amb noves idees i perspectives apuntant a desenvolupar noves eines per millorar la predicció de risc cardiovascular.

Dins de les activitats estratègiques de la companyia, promovem l’àrea d’investigació i de desenvolupament(I+D) per investigar més a fons els innovadors marcadors basats en NMR del trastorn cardiovascular. Per aquest propòsit, el candidat idoni estarà involucrat en diferents activitats dins de la nostra àrea d’I+D, des de l’anàlisi de diferents biofluids utilitzant espectroscòpies NMR al processat i anàlisi de dades dels resultats obtinguts.

El candidat idoni posseirà un Grau i un Màster en Química, Bioquímica, Biomedicina, Biotecnologia o temes relacionats. Es busquen candidats amb experiència amb espectroscòpia NMR, bioinformàtica, bioestadística, i/o desordres metabòlics. Es indispensable tenir habilitat per treballar en un ambient d’equip, habilitats efectives en comunicació verbal i escrita (en Anglès) al igual que una presentació, organització i habilitats de planificació efectives.

Els candidats interessats poden adreçar-se directament a la companyia al mail (info@biosferteslab.com) abans de 28-02-2015.

Podeu trobar més informació sobre l’oferta aquí.