El passat 15 de març a la FiraReus va tenir lloc la celebració dels 50 anys dels estudis universitaris a Tarragona i del 30 aniversari de la creació de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

L’acte va comptar amb l’assistència de representants de l’Ajuntament de Reus, agents socials i integrants dels centres que formen part del campus Bellissens de la URV, sent també reconegut la seva contribució en el creixement de la institució.

A més, van ser convidats a participar titulats de la URV que lideren empreses des de Reus, com la nostra CEO Núria Amigó i Gerard Jara, CEO del grup Candor-AGS, destacant la qualitat de la formació, el tracte i l’accessibilitat del professorat de la universitat.

L’acte també va ser una oportunitat per a exaltar el valor de la URV i dels seus integrants a l’empresa local, tal com va comentar Núria Amigó “el segell URV és creativitat, coneixement i sobretot excel·lència humana. Ens nodrim de la col·laboració dels futurs professionals, que fan amb nosaltres les pràctiques de grau, màster o doctorats industrials i el nostre equip humà s’ha consolidat amb personal format a la URV. Ens hem pogut fer grans perquè la xarxa humana de la Universitat estava molt ben teixida”.

Llegeix la notícia completa en aquest enllaç.

D’esquerra a dreta, Gerard Jara, Núria Amigó i Josep Abelló.
Representants de l'Ajuntament de Reus i la URV, agents socials i econòmics i membres de la comunitat universitària dels centres del campus Bellissens de la URV.