Biosfer Teslab al Futurecamp open Future

El passat 23 i 24 de novembre, la nostra Quality Manager Sara Samino, va participar al primer Futurecamp Open Future, eHealth&Wellbeing conjuntament amb altres 5 start-ups del sector organitzat per Telefonica Open Future.

L’any passat, Biosfer Teslab va ser seleccionada per participar al Tarragona Open Future on va ser guardonada amb el segon lloc. Open Future és el programa d’innovació oberta de Telefónica en col·laboració amb partners externs, públics i privats que té com a objectiu potenciar el talent i l’emprenedoria tecnològica.

En aquest Futurecamp, organitzat pel Madrid Open Future, es van convidar 6 start-ups dels diferents hubs de la xarxa Open Future!. Biosfer Teslab, ha tingut l’oportunitat de connectar amb equips experts en innovació en l’àmbit d’eHealth i Wellness. Han estat dos dies d’esprint d’acceleració per a start-ups de la indústria de la salut i el wellness amb sessions amb experts on han ofert un gran contingut especialitzat: des de benestar dels empleats, legislació al món de salut, xerrades amb experts de grans corporacions com Sanitas o Quirón Salud, un cas d’èxit d’una start-up nascuda de Wayra – Telefónica, fins a contingut per ajudar les start-ups en el seu dia a dia com en presentacions o la participació en rondes d’inversió .

Biosfer Teslab en el primer Future Camp Open Future

La nostra companya Sara ens diu Que ha estat un autèntic plaer poder assistir a aquestes jornades!!