Biosfer Teslab

La investigació mai ha estat tan fàcil

Els Nostres Serveis

La nostra plataforma de metabolòmica ofereix a la comunitat científica serveis analítics que busquen minimitzar el temps entre la generació de resultats bàsics i la seva aplicació als pacients

Notícies més recents

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

Vols saber-ne més?

Aplicacions

L’anàlisi avançada de mostres biològiques mitjançant RMN és una valuosa eina per a estudiar, diagnosticar i tractar els trastorns metabòlics amb la finalitat d’avançar en el coneixement i millorar la salut de les persones.

El nostre equip té més de 90 publicacions en les principals revistes científiques del món.

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

Cerques res més específic?​

El nostre valor afegit

Som científics experts en ressonància magnètica nuclear i bioinformàtica. Entenem que cada experiment és únic i per això atenem els nostres clients de forma personalitzada, tant les preguntes com els dubtes que puguin sorgir des de l’inici de l’experiment fins a la publicació dels resultats. Tenim una gran experiència col·laborant amb diferents grups de recerca en un ampli ventall de patologies com demostren les nostres publicacions.
 

Oferim la personalització de l’anàlisi estadística, que pot incloure des de l’anàlisi descriptiva, l’anàlisi univariant, l’anàlisi multivariant, fins a l’anàlisi de correlació, els models predictius, el reconeixement de patrons o els estudis epidemiològics. Per a ajudar al client en la interpretació dels resultats, també podem realitzar un disseny gràfic a mesura, la qual cosa ens diferencia d’un servei d’anàlisi clàssica.
 

Vols conèixer la nostra història?

Tecnologia de vanguardia

Som científics experts en ressonància magnètica nuclear i en l’anàlisi de dades mitjançant eines bioinformàtiques.
 

nmr technology

Ressonància magnètica nuclear (RMN)​

La RMN és una tecnologia capdavantera i nova, que permet la quantificació simultània i absoluta de desenes de metabòlits. La RMN es caracteritza per ser una tècnica no destructiva (analitza mostres intactes), quantitativa, automàtica, robusta, reproduïble i d’alt rendiment. Per tant, permet una anàlisi fiable i precisa dels compostos que es troben en la mostra.
 

Intel·ligència Artificial (IA)

Utilitzem eines de IA i bioinformàtica per a analitzar les dades obtingudes de l’anàlisi de RMN. Això ens permet tractar les dades de forma més eficient i, per tant, poder obtenir resultats més ràpidament que amb altres tècniques.
 

Copia de Sin título (20 × 10 cm) (10 × 5 cm) (3)

Tens més preguntes?

Fons europeu de desenvooupament regional

Una forma de fer Europa

Biosfer Teslab SL, en el marc del Programa ICEX Next, ha estat secundada pel ICEX i cofinançada pel fons europeu FEDER. L’objectiu d’aquest suport és contribuir al desenvolupament internacional de l’empresa i el seu entorn.