Biosfer Teslab assisteix a la International Manuel Rico NMR School

Del 19 al 23 de juny, es va dur a terme a Jaca la XV edició de la prestigiosa International Manuel Rico NMR School organitzada pel Grupo Especializado de RMN (GERMN) de la Real Sociedad Española de Química (RSEQ). L’esdeveniment va reunir estudiants de doctorat, postdoctorats, personal tècnic i investigadors de l’àmbit acadèmic i industrial, amb l’objectiu d’aprofundir en la seva comprensió de l’espectroscòpia de ressonància magnètica nuclear (RMN) i millorar les seves habilitats tècniques.
La NMR School és una iniciativa acadèmica internacional que busca promoure el coneixement i l’intercanvi d’informació en l’àmbit de la RMN. El curs va comptar amb la participació d’experts en RMN, que van oferir als assistents una oportunitat única per adquirir coneixements teòrics i pràctics en l’ús d’aquesta tècnica. A més del seu valor acadèmic, la NMR School es va desenvolupar en un ambient agradable que va fomentar
debats interessants i interaccions informals entre els participants i els professors, establint així les bases per a futures col·laboracions.

Manuel Rico NMR School

Biosfer Teslab, una empresa pionera en serveis de metabolòmica per RMN, va ser seleccionada una vegada més per assistir a la reconeguda International Manuel Rico NMR School. En aquesta ocasió, l’empresa va estar representada per Carla Merino, la nostra responsable de laboratori, i Jean Paul de Sousa, el nostre personal tècnic, que van assistir amb l’objectiu d’ampliar els seus coneixements sobre la tècnica, intercanviar informació en l’àmbit de la RMN i establir llaços amb investigadors d’altres disciplines científiques que comparteixen l’ús de la RMN.
Biosfer Teslab se sent entusiasmada per haver participat en aquest destacat esdeveniment. A l’empresa ens comprometem a aplicar els coneixements adquirits durant el curs per millorar contínuament la nostra recerca i desenvolupament en l’àmbit de la RMN. Els nostres companys Carla i Jean Paul ens asseguren que va ser un
veritable plaer assistir al curs, aprendre de les classes teòriques i pràctiques, i gaudir de l’experiència juntament amb tots els participants.