L’any passat vam publicar 19 articles científics en revistes internacionals. Som una empresa de metabolòmica a cavall entre la recerca i la pràctica clínica, un grup d’investigació científica en un àmbit empresarial que aposta per la investigació translacional. Realitzem col·laboracions científiques amb grups de recerca d’universitats, centres de recerca, hospitals i empreses del sector biomèdic tant a nivell nacional com internacional.

Com a grup de recerca, encara que sigui dins d’una institució empresarial privada, hi ha un risc elevat d’allunyar-se del mercat i de les necessitats clíniques a cobrir, es podria definir comunament amb l’expressió quan els arbres no deixen veure el bosc… És per això que vam contactar amb Marco Straccia, fundador de FRESCI, expert en estratègia empresarial i científic, que ens ha animat a sortir de la nostra bombolla per ampliar la nostra mirada cap a una perspectiva global – ens ha apropat al bosc. Una visió que ha aconseguit transmetre a l’equip en una jornada de reflexió i creació conjunta.

La sessió es va desenvolupar deixant a l’equip reflexionar sobre com arribar als principals stakeholders, amb una aproximació creativa i de pensament obert, per recollir noves idees; activant la nostra motivació. Hem pogut definir una sèrie d’objectius empresarials conjunts i dissenyar el millor camí cap a l’assoliment d’aquests tenint en compte la ciència i la capacitat tecnològica, així com les mètriques i indicadors de mercat.

Biosfer és un equip multidisciplinari, innovador i altament motivat: som professionals molt versàtils amb l’objectiu de professionalitzar la investigació, dotem als nostres estudis de qualitat i rigorositat.

Gràcies a la nostra qualitat i serveis, que ens permeten analitzar més de 50 metabòlits alhora, hem aconseguit finançament en diferents convocatòries competitives a nivell autonòmic i estatal, i l’any passat ens vam estrenar amb una convocatòria a nivell europeu. A més, aquest any hem optat a més de 9 convocatòries en projectes d’investigació tant a nivell nacional com europeus.