Biosfer Teslab, una empresa de diagnòstic in vitro que desenvolupa tests innovadors basats en NMR per a millorar l’estimació de risc cardiovascular en pacients amb alt risc cardio-metabòlic, està buscant candidats per unir-se al nostre equip d’operacions.

La companyia sorgeix de la investigació desenvolupada a la Plataforma Metabolomics i la unitat d’investigació de Lípids i Arteriosclerosi de la Universitat Rovira i Virgili i és una spin-off de la mateixa universitat i de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Biosfer Teslab ha estat fundada per un equip jove i entusiasta i per líders d’opinió internacional amb noves idees i perspectives apuntant a desenvolupar noves eines per a millorar la predicció de risc cardiovascular.

Dins de les activitats estratègiques de la companyia, promovem l’àrea d’investigació i de desenvolupament (I+D) en biomarcadors basats en NMR relacionats amb trastorns del metabolisme i risc cardiovascular.

La tasca principal d’aquesta posició inclou validar procediments analítics d’aplicacions biomèdiques a laboratoris de tota Europa.  La feina englobarà el desenvolupament de processos robusts, eficients i reproduïbles incloent preparació de mostres, configuració d’espectròmetres NMR i adquisició de dades, tenint en compte el recent implementat sistema de gestió de qualitat. S’espera que el candidat contribueixi positivament a l’habilitació d’un nou test de lipoproteïnes avançat basat en NMR per a l’ús clínic.

El candidat idoni posseirà un Doctorat en química o bioquímica i  excel·lents habilitats analítiques incloent experiència prèvia en l’espectroscòpia NMR, bioquímica analítica i processos de qualitat. Seran valorats positivament coneixements en llenguatges de programació i programes estadístics especialitzats (Python, MATLAB, R, etc.). És indispensable tenir habilitat per a treballar en equip, publicacions a revistes especialitzades, habilitats en comunicació verbal i escrita en Anglès; de la mateixa manera habilitats en una bona presentació, organització i planificació són imprescindibles.

Els candidats interessats poden adreçar-se directament a la companyia a l’adreça de correu electrònic  namigo@biosferteslab.com abans de Desembre de 2015.

Podeu trobar més informació sobre l’oferta aquí.