Swiss Biotech Day 24 i 25 d'abril de 2023

El passat 24 i 25 d’abril va tenir lloc a Basilea (suïssa) El Swiss Biotech Day. Un esdeveniment que es celebra des del 2013 organitzat per l’Associació Suïssa de Biotecnologia i BIOCOM AG i que segueix creixent any rere any.

El Swiss Biotech Day s’ha convertit en una de les principals conferències sobre biotecnologia d’Europa i en una data fixa al calendari de la comunitat.

swiss biotech day

Aquesta conferència ofereix a experts d’alt nivell del sector de ciències de la vida l’espai i el temps (dos dies) per establir contactes, debatre i descobrir tendències en R+D, fabricació, gestió de dades, intel·ligència artificial i finançament innovador. A més, les delegacions biotecnològiques internacionals poden visitar l’Aldea Global per estrènyer els seus llaços amb Suïssa com a centre biotecnològic i promoure les inversions transfrontereres, les associacions publico privades, les col·laboracions en recerca i desenvolupament i l’intercanvi de talents.

Amb un èxit de participants registrats de 1.800, aquest any, el Swiss Biotech Day ha atret empresaris, inversors, investigadors, analistes, responsables polítics i parts interessades del sector de tot el món.

Aquest any, de la mà d’ASEBIO i gràcies al programa ICEX Next, les nostres companyes la Dra. Sara Samino i la Dr. Lydia Cabau hi han pogut estar presents i estar a primera fila per primera vegada en aquest tipus d’esdeveniments.

Allí s’han pogut reunir amb diverses empreses per donar a conèixer l’empresa i intercanviar impressions per tal de trobar sinergies que ens permetin treballar conjuntament en un futur proper.

Biosfer Teslab comença a obrir-se al mercat internacional i assistir a aquests esdeveniments es fa imprescindible per donar-se a conèixer i veure de primera mà quines tendències es mouen al món Biotec.