Els Nostres Serveis

La nostra plataforma de metabolòmica ofereix a la comunitat científica serveis analítics que busquen minimitzar el temps entre la generació de resultats bàsics i la seva aplicació als pacients. 

Oferim una àmplia gamma de serveis que poden dividir-se en tres grups: Serveis Metabolòmicos, la prova Liposcale i la prova MetBalance.
 

Serveis de Metabolòmica

Oferim quatre tipus d’anàlisis diferents, en funció del tipus de mostra que calgui avaluar
 

analysis-blood

Plasma & Sèrum

Consisteix en una anàlisi metabolòmic de mostres de plasma i sèrum. Analitzem més de 50 metabòlits sanguinis, incloent-hi el tradicional panell de lípids, la caracterització avançada de lipoproteïnes, els marcadors inflamatoris i el perfil d’àcids grassos.

Orina

La nostra plataforma  de metabolòmica realitza una anàlisi completa dels metabòlits en l’orina, incloent-hi marcadors de la funció renal, aminoàcids i productes del metabolisme microbià.
 

analysis-urine
analysis-faeces

Femtes

Realitzem una anàlisi completa dels metabòlits de la femta, inclosos els àcids grassos de cadena curta, els aminoàcids i els productes del metabolisme microbià.
 

Teixits & Cultius Cel·lulars​

La nostra plataforma de metabolòmica realitza una anàlisi completa dels metabòlits en les cèl·lules i els teixits, incloent-hi els aminoàcids, els productes del metabolisme i la caracterització dels àcids grassos. 

analysis-tissue

Test Liposcale

Aquesta prova es basa en una tecnologia d’alt rendiment que permet una anàlisi exhaustiva del perfil lipoproteic present en el torrent sanguini. Les dades resultants de la caracterització del perfil lipoproteic són essencials en la clínica per a diagnosticar el risc de patir malalties cardiovasculars. 

liposcale logo

Vols saber més sobre el test Liposcale?

MetBalance Test

El test MetBalance és una anàlisi de sang que combina un avançat perfil molecular basat en un estudi metabolòmic mitjançant Ressonància Magnètica Nuclear (RMN) i intel·ligència artificial. A través d’ell pots avaluar l’estat del teu metabolisme utilitzant la medicina de precisió i personalitzada des d’un enfocament integral. Permet tenir en compte els principals aspectes que poden afectar el teu equilibri metabòlic i, per tant, al teu benestar. 

metbalance test

Vols més informació sobre el test MetBalance? Visita la seva pàgina web!

T'interessen els nostres serveis?