Certificacions, premis i subvencions​

Biosfer Teslab ha obtingut nombrosos premis i subvencions al llarg dels anys
 

Subvencions i recursos financers​

torres quevedo

Beca Torres Quevedo

2014, 2016, 2020 & 2021

Projectes finançats:

2021: Desenvolupament d’una prova diagnòstica per al càncer colorectal basada en la metabolòmica per Ressonància Magnètica Nuclear. 

2020: Metabolòmica diagnòstica, descobrint la petjada molecular de les malalties cardio-metabòliques. 

2016: Disseny i automatització d’una anàlisi lipidómica per 1H-NMR per a l’estimació del risc cardiometabòlic. 

2014:Disseny i desenvolupament d’una prova diagnòstica in vitro per a millorar l’avaluació del risc cardiovascular.

grant - cdti pid

CDTI IDI

2020

Convocatòria bilateral de l’Índia – Diagnòstic complementari per al Sarogrlitazar, avançant en la salut cardiometabòlica: metabolòmica per a diagnòstics basats en l’aprenentatge automàtic.
 

agaur grant logo

AGAUR - Pandèmies 2020

2020

Biosfer Teslab participa com CO-IP juntament amb el Dr. Xavier Correig, responsable de la plataforma de metabolòmica de l’Institut de Recerca Sanitària Pere Virgili IISPV.
Projecte – VISIONING: eina de pronòstic COVID-19, una anàlisi metabolòmica assistit per Intel·ligència Artificial assequible.

grant - Xpande digital logo

Xpande Digital

2020

“Biosfer Teslab” ha estat beneficiari del Fons Europeu de Desenvolupament Regional l’objectiu del qual és millorar l’ús i la qualitat de les tecnologies de la informació i la comunicació i l’accés a les mateixes i gràcies al qual ha posat en marxa una estratègia de comunicació per a l’empresa amb finalitats comercials, per a millorar el creixement econòmic i social, per a augmentar la percepció positiva entre els seus col·laboradors actuals i futurs. Gener de 2021. Per a això, ha comptat amb el suport de la Xpande digital de la Cambra de Comerç de Reus”.

Una manera de fer Europa

grant - innowide

INNOWWIDE - H2020

2019

Aquest projecte ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea sota l’acord de subvenció Núm. 822273.

grant - cdti pid

CDTI PiD

2018

BIOSFER TESLAB, SL amb el suport del CDTI en el marc del Programa PID està duent a terme el Desenvolupament d’un test de predicció de malalties cardiometabòliques, basat en el perfil molecular avançat mitjançant espectroscòpia de Ressonància Magnètica Nuclear (RMN) i tècniques d’aprenentatge automàtic. 

grant - cdti neotec

CDTI Neotec

2017

BIOSFER TESLAB, SL amb el suport del CDTI en el marc del Programa Operatiu NEOTEC està duent a terme el Desenvolupament d’un nou test in vitro basat en l’espectroscòpia de Ressonància Magnètica Nuclear (RMN) per a la detecció precoç de malalties cardiometabòliques i cardiovasculars.

grant - doctorats industrials logo

Doctorats Industrials​

2016

Projecte finançat: Anàlisi de glicoproteïnes per 1H-NMR. Un enfocament avançat per al diagnòstic de malalties inflamatòries
 

grant - accio

Nuclis RD15-1-0013

2016

Biosfer Teslab, al llarg del projecte, ha desenvolupat un sistema de predicció, utilitzant de proves de predicció avançades, amb l’objectiu de millorar l’avaluació del risc cardiovascular i identificar aquells individus amb risc cardiovascular residual que quedarien sense diagnosticar amb els factors de risc clàssics.
 

Financiació de Enisa

2015

Enisa és una empresa pública -dependent del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de la Direcció General d’Indústries i de la petita i mitjana empresa- que, des de 1982, també participa activament en el finançament de projectes empresarials innovadors i viables.
 

Certificacions

aemps certification

AEMPS

L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris concedeix a Biosfer Teslab una llicència de desenvolupament de programari.
 

innovate sme certification

Innovate SME

El Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat premia a l’empresa Biosfer Teslab com a pime innovadora certificada.
 

iso certificate

ISO 9001:2015

Biosfer Teslab té la certificació ISO 9001 aprovada per TÜVRheinland.
 

sgs certification

ISO 13485:2016

Biosfer Teslab té la certificació ISO 13485 aprovada per SGS
 

Política de Qualitat

Biosfer Teslab té una política de qualitat

Premis

tgn award logo

Premi d'innovació i digitalització 2022 Tarragona​

2022

Per a reconèixer la gran labor que realitzen les petites i mitjanes empreses com a generadores de riquesa i creadores d’ocupació en l’acompliment de la seva labor diària, Banc Santander, la Cambra de Comerç de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus convoquen, en col·laboració amb la Cambra d’Espanya i el diari La Vanguardia, la sisena edició del Premi Pime de l’Any Tarragona.
 

Alberto Elzaburu Foundation's Annual Innovation Award

Premi a la innovació de la fundació Alberto Elzaburu​

2019

La Fundació Alberto Elzaburu treballa al servei de la propietat intel·lectual i industrial, pilar sobre el qual gravita el progrés i la innovació.
 

tgn open future logo

Tarragona Open Future

2019

El programa Tarragona Open Future està dirigit a emprenedors i empreses que tinguin un projecte relacionat amb els reptes proposats en cada convocatòria i se centra en impulsar projectes i startups que puguin oferir solucions innovadores i/o de base tecnològica.
 

big booster logo

Big Booster

2015

BigBooster ajuda als emprenedors d’alt impacte a accelerar la seva estratègia internacional i a dirigir-se millor a la seva(s) mercat(s) i a connectar i potenciar la comunitat BigBooster a través d’un campament de reforç a Lió, un matchmaking personalitzat i una immersió profunda en els ecosistemes d’innovació locals.

logo premis empren

Premis Emprèn

2014

Els Premis Emprèn volen contribuir al reconeixement i la visibilitat de l’esforç de les persones i de les iniciatives emprenedores que sorgeixen en el territori.
 

reus empresa awards

Premis Reus Empresa

2013

Els Premis a la Creació d’Empreses de Reus estan oberts a tots els emprenedors de les comarques de Tarragona amb una idea de negoci i, especialment, als joves i estudiants de la URV que estiguin finalitzant els seus estudis universitaris. Tenen com a objectiu premiar els dos millors projectes de creació d’empreses de l’any de la convocatòria.

jci catalunya logo

Jove Cambra Internacional Catalunya

2013

La JCI Catalunya va atorgar a Biosfer Teslab el Premi a l’Excel·lència en Innovació Mèdica.