Programa d’internacionalització ICEX Next 

El programa ICEX Next pretén fomentar la internacionalització de les empreses espanyoles i la seva confiança en els mercats exteriors.

La nternacionalització d’ICEX, ICEX Next, pretén ajudar i internacionalitzar el negoci, per tal d’augmentar la facturació a l’exterior, reduir el risc empresarial i augmentar la competitivitat global.

El programa, adreçat a qualsevol PIME Espanyola que tingui un producte o servei propi i/o marca pròpia ajuda a desenvolupar o contrastar l’estratègia d’internacionalització de l’empresa, analitzant les millors destinacions per al producte o servei recolzant amb un Pla Estratègic de Negoci Internacional Offline i Online, enfocat als mercats exteriors seleccionats.

ICEX Next

Tot això, a través d’un assessorament especialitzat per part dels millors consultors i assessors nacionals i internacionals homologats per ICEX, durant un procés de 24 mesos, i amb el suport d’una subvenció econòmica dotada d’una quantia de fins a 24.000 euros.

Aquest any Biosfer Teslab ha estat beneficiària d´una de les subvencions disponibles del programa d´internacionalització ICEX Next! Això ajudarà a la seva internacionalització i a anar creixent!


Enhorabona a tot l’equip!

icex next